close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkele staande grafsteen met golfkop van Himalaya graniet foto 1

Enkele staande grafsteen met golfkop van Himalaya graniet

Dit unieke enkele, staande grafmonument is vervaardigd uit kwalitatief hoogstaand Himalaya graniet. Het ontwerp kenmerkt zich door een golfkop, die subtiele beweging en dynamiek aan het monument toevoegt. De natuurlijke textuur en kleurvariaties van het graniet versterken de visuele interesse en geven elk monument een individuele uitstraling. Door de stevigheid van het materiaal is dit monument bu... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42250
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Golfkop, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Rood, Roze
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin, Roze
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit unieke enkele, staande grafmonument is vervaardigd uit kwalitatief hoogstaand Himalaya graniet. Het ontwerp kenmerkt zich door een golfkop, die subtiele beweging en dynamiek aan het monument toevoegt. De natuurlijke textuur en kleurvariaties van het graniet versterken de visuele interesse en geven elk monument een individuele uitstraling. Door de stevigheid van het materiaal is dit monument buitengewoon duurzaam en bestand tegen weersinvloeden. Er is de mogelijkheid om persoonlijke inscripties te laten aanbrengen, waarmee u op respectvolle wijze een blijvende herinnering creëert aan uw dierbare. Dit staande grafmonument vertegenwoordigt een balans tussen eenvoud en elegantie, terwijl het de kracht van de natuur uitdrukt.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.