close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met dubbele letterplaat foto 1

Grafmonument met dubbele letterplaat

Monument waarvan de letterplaat bestaat uit 2 delen. Ze zijn ongelijk van breedte en hoogte. Op het rechter gedeelte staat een gedicht en een gravure, er bovenop zijn 2 vogeltjes geplaatst. De vloer bestaat ook uit 2 delen en deze liggen op banden. De letterplaten en de vloer hebben facet geslepen randen. Op de vloer staat een bijpassende lantaarn. De teksten en de gravure zijn gestraald in ingeve... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41970
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Monument waarvan de letterplaat bestaat uit 2 delen. Ze zijn ongelijk van breedte en hoogte. Op het rechter gedeelte staat een gedicht en een gravure, er bovenop zijn 2 vogeltjes geplaatst. De vloer bestaat ook uit 2 delen en deze liggen op banden. De letterplaten en de vloer hebben facet geslepen randen. Op de vloer staat een bijpassende lantaarn. De teksten en de gravure zijn gestraald in ingeverfd. Het geheel is opgebouwd op een betonfundering.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.