close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriƫntatiedagenarrow_forward
Grafmonument met bronzen zon en maan foto 1

Grafmonument met bronzen zon en maan

Twee letterplaten van twee verschillende granietsoorten, dit geeft een mooi contrast. De zon en maan zijn van brons. Het geheel staat samen met de omranding op een betonfundering. In deze fundering zit een uitsparing zodat er ruimte is voor beplanting... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42394
Artikelnummer 15802
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Beige, Bruin
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Onderdeel Zuilen
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Steennaam Madurai Gold graniet
Subtype Staande steen zonder vloer
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Natuurlijke zuilen, Zuilen

Productomschrijving

Twee letterplaten van twee verschillende granietsoorten, dit geeft een mooi contrast. De zon en maan zijn van brons. Het geheel staat samen met de omranding op een betonfundering. In deze fundering zit een uitsparing zodat er ruimte is voor beplanting.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.