close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument 2 soorten natuursteen foto 1

Grafmonument 2 soorten natuursteen

De strak vormgeven letterplaat is direct op de rechte vloer gemonteerd, op de vloer van zwart graniet is een vloer met een schuine vorm geplaatst, deze ligt op een paar stroken graniet waardoor het lijkt of hij zweeft. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41982
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige, Zwart
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Zwart
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

De strak vormgeven letterplaat is direct op de rechte vloer gemonteerd, op de vloer van zwart graniet is een vloer met een schuine vorm geplaatst, deze ligt op een paar stroken graniet waardoor het lijkt of hij zweeft. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.