close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Familiegraf van Zwart graniet met kruis foto 1

Familiegraf van Zwart graniet met kruis

Een familiegraf van hoogwaardig zwart graniet, met een prachtig uitgehouwen kruis dat de rustplaats van uw geliefde eert. Het graf is voorzien van een plaquette waarop persoonlijke boodschappen kunnen worden gegraveerd, waardoor het graf een unieke toevoeging is aan het landschap. Dit solide monument benadrukt op een tastbare manier de liefde en trouw die u aan uw dierbaren wilt tonen.De tradition... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42082
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Christelijk, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Bruin
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een familiegraf van hoogwaardig zwart graniet, met een prachtig uitgehouwen kruis dat de rustplaats van uw geliefde eert. Het graf is voorzien van een plaquette waarop persoonlijke boodschappen kunnen worden gegraveerd, waardoor het graf een unieke toevoeging is aan het landschap. Dit solide monument benadrukt op een tastbare manier de liefde en trouw die u aan uw dierbaren wilt tonen.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.