close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Familiegraf met religieuze afbeelding in natuursteen foto 1

Familiegraf met religieuze afbeelding in natuursteen

Monument met een letterplaat die bestaat uit 2 gedeelten, deze is geplaatst op een tussenstuk. De vloer bestaat uit 2 dekplaaten met facet geslepen randen. Het geheel is met banden en plinten op een betonfundering geplaatst. Op 1 van de letterplaten is een ets aangebracht, op de vloer staat een granieten boek met bronzen ornamenten en een aluminium tekst.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het as... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42125
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Antraciet, Zwart
Natuursteen kleuren Antraciet
Productsoort Fotoartikel
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Monument met een letterplaat die bestaat uit 2 gedeelten, deze is geplaatst op een tussenstuk. De vloer bestaat uit 2 dekplaaten met facet geslepen randen. Het geheel is met banden en plinten op een betonfundering geplaatst. Op 1 van de letterplaten is een ets aangebracht, op de vloer staat een granieten boek met bronzen ornamenten en een aluminium tekst.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.