close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwarte grafsteen van Zwart graniet met RVS hartjes foto 1

Zwarte grafsteen van Zwart graniet met RVS hartjes Rvs

Dit grafmonument is vervaardigd uit solide Zwart graniet: een materiaal dat symbool staat voor kracht en duurzaamheid. Het diepe, zwarte kleurschema wordt zachtjes gebroken door de toevoeging van RVS hartjes, die een warm contrast geven en de emotie van liefde symboliseren. Deze stijlvolle combinatie van materialen straalt eenvoud uit, terwijl het nog steeds ruimte biedt voor een persoonlijk en un... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42004
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Materiaal RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument is vervaardigd uit solide Zwart graniet: een materiaal dat symbool staat voor kracht en duurzaamheid. Het diepe, zwarte kleurschema wordt zachtjes gebroken door de toevoeging van RVS hartjes, die een warm contrast geven en de emotie van liefde symboliseren. Deze stijlvolle combinatie van materialen straalt eenvoud uit, terwijl het nog steeds ruimte biedt voor een persoonlijk en uniek eerbetoon. De granieten constructie zorgt voor de mogelijkheid om persoonlijke inscripties toe te voegen, zodat u uw respect en liefde voor uw dierbare expressief kunt maken. Dit gedenkteken is ontworpen met het oog op bestendigheid tegen weersinvloeden en door de tijd heen, ondersteunend aan de eeuwige roep van de herinnering. Het is hiermee een sierlijke en respectvolle keuze voor het gedenken van een geliefde.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.