close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Familiegraf met bijzondere vormgeving foto 1

Familiegraf met bijzondere vormgeving

Mooi vormgegeven dubbel grafmonument. De letterplaat bestaat uit 2 gedeelten, deze zijn iets uit elkaar geplaatst, zo ontstaat er een cirkel, hierin is een ronde glasplaat gemonteerd. De vloer bestaat uit banden en een schuin gezaagde dekplaat, hierdoor ontstaat er ruimte voor split of beplanting. De tekst is gestraald en daarna ingeverfd. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.Een eenvoudi... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42121
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Lichte grafstenen, Modern
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Blauw, licht, Wit
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Mooi vormgegeven dubbel grafmonument. De letterplaat bestaat uit 2 gedeelten, deze zijn iets uit elkaar geplaatst, zo ontstaat er een cirkel, hierin is een ronde glasplaat gemonteerd. De vloer bestaat uit banden en een schuin gezaagde dekplaat, hierdoor ontstaat er ruimte voor split of beplanting. De tekst is gestraald en daarna ingeverfd. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.