close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbel grafmonument met 2 letterplaten foto 1

Dubbel grafmonument met 2 letterplaten

Dubbel grafmonument met 2 letterplaten. Deze zijn iets uit elkaar geplaatst waardoor er een cirkel ontstaat. In deze cirkel is een glazen bol gemonteerd. De letterplaten en de dekplaat hebben facet geslepen randen. De tekst en de gravure zijn gestraald en daarna ingeverfd. Het geheel is rechtstreeks op een betonfundering geplaatst.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘een... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42128
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Zuilen
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Zwart
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dubbel grafmonument met 2 letterplaten. Deze zijn iets uit elkaar geplaatst waardoor er een cirkel ontstaat. In deze cirkel is een glazen bol gemonteerd. De letterplaten en de dekplaat hebben facet geslepen randen. De tekst en de gravure zijn gestraald en daarna ingeverfd. Het geheel is rechtstreeks op een betonfundering geplaatst.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.