close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Familie grafsteen met ruwe steen en glazen tekstplaatje foto 1

Familie grafsteen met ruwe steen en glazen tekstplaatje Ruwe steen

Een familiegrafmonument geconstrueerd uit ruwe steen, dat in al zijn eenvoud een natuurlijk en rustiek karakter uitstraalt. Het in het oog springend detail van dit gedenkteken is het ingetogen glazen tekstplaatje waarop gepersonaliseerde boodschappen kunnen worden gegraveerd. Hierdoor ontstaat er een permanent eerbetoon aan uw geliefden. De unieke structuur en textuur van de ruwe steen geven dit g... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42277
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Dubbel / Familiegraf, Familiegraf - met vloer
Kleur Blauw
Materiaal Ruwe steen
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Een familiegrafmonument geconstrueerd uit ruwe steen, dat in al zijn eenvoud een natuurlijk en rustiek karakter uitstraalt. Het in het oog springend detail van dit gedenkteken is het ingetogen glazen tekstplaatje waarop gepersonaliseerde boodschappen kunnen worden gegraveerd. Hierdoor ontstaat er een permanent eerbetoon aan uw geliefden. De unieke structuur en textuur van de ruwe steen geven dit grafmonument een uniek aanzicht dat naadloos opgaat in de serene omgeving van een begraafplaats. Dit monument is ontworpen om harmonie en rust te belichamen, terwijl het tegelijkertijd ruimte biedt voor de personalisatie die nodig is voor een passend en eervol herdenken.


Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.