close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Familie graf van natuursteen met kruis foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Familie graf van natuursteen met kruis Natuursteen

Een prachtig familie grafmonument gemaakt van hoogwaardige natuursteen, dat een eeuwenoude traditie verenigt met moderne functionaliteit. Met een kruis in steen gegraveerd, symboliseert dit monument de liefde en het respect dat uw dierbaren verdienen. Dit monument is de perfecte herinnering aan uw geliefden, waardoor hun nagedachtenis voor altijd in stand blijft.Van marmer tot graniet en van ruw t... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36802
Collectie Christelijk, Klassiek en traditioneel, Kruis, Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur donker
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een prachtig familie grafmonument gemaakt van hoogwaardige natuursteen, dat een eeuwenoude traditie verenigt met moderne functionaliteit. Met een kruis in steen gegraveerd, symboliseert dit monument de liefde en het respect dat uw dierbaren verdienen. Dit monument is de perfecte herinnering aan uw geliefden, waardoor hun nagedachtenis voor altijd in stand blijft.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.