close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Familie gedenkteken van graniet foto 1

Familie gedenkteken van graniet

Monument opgebouwd uit verschillende granietsoorten, hierdoor ontstaat er een mooi contrast. De letterplaat bestaat uit 2 delen met een zuiltje van zwart graniet ertussen. Door te spelen met de verschillende breedtes in de dekplaat ontstaat er een mooie vlakverdeling. De tekst en de afbeelding zijn verdiept gestraald en ingeverfd. Het geheel is opgebouwd op een betonfundering.De traditionele geden... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42057
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Paars, Zwart
Natuursteen kleuren Paars
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Monument opgebouwd uit verschillende granietsoorten, hierdoor ontstaat er een mooi contrast. De letterplaat bestaat uit 2 delen met een zuiltje van zwart graniet ertussen. Door te spelen met de verschillende breedtes in de dekplaat ontstaat er een mooie vlakverdeling. De tekst en de afbeelding zijn verdiept gestraald en ingeverfd. Het geheel is opgebouwd op een betonfundering.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.