close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkele verheven grafzerk foto 1

Enkele verheven grafzerk

Robuuste zerk op plinten.
Het geheel is opgebouwd met plinten op een betonfundering. De tekst is in het natuursteen gestraald en vervolgens ingeverfd.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42096
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Robuuste zerk op plinten.
Het geheel is opgebouwd met plinten op een betonfundering. De tekst is in het natuursteen gestraald en vervolgens ingeverfd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.