close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkele staande grafsteen met golfkop van Orion graniet foto 1

Enkele staande grafsteen met golfkop van Orion graniet

Dit enkele, staande grafmonument vervaardigd uit Orion graniet straalt kracht en duurzaamheid uit. Het kenmerkende ontwerp van dit monument, met zijn golvende kop, draagt bij aan een unieke esthetiek. Het Orion graniet, bekend om zijn dichte structuur en kleurvastheid, garandeert een langdurig behoud van het monument. Bovendien stelt de stenen structuur u in staat om een persoonlijke boodschap aan... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42251
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Golfkop, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Subtype Enkel staand

Omschrijving

Dit enkele, staande grafmonument vervaardigd uit Orion graniet straalt kracht en duurzaamheid uit. Het kenmerkende ontwerp van dit monument, met zijn golvende kop, draagt bij aan een unieke esthetiek. Het Orion graniet, bekend om zijn dichte structuur en kleurvastheid, garandeert een langdurig behoud van het monument. Bovendien stelt de stenen structuur u in staat om een persoonlijke boodschap aan te brengen, hiermee eert u uw dierbare op een waardige en persoonlijke manier. Dit harmonieuze samenspel tussen vorm, functie en materiaal zorgt voor een respectvol en sereen gedenkteken. Het grafmonument, met zorg vervaardigd, verenigt elegantie met gestage weerbaarheid. Een betrouwbare keuze om uw dierbare te gedenken.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.