close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwart rechthoekige grafsteen met golvende bovenkant foto 1

Zwart rechthoekige grafsteen met golvende bovenkant

Dit zwarte, rechthoekige grafmonument met golvende bovenkant is een subtiele en stijlvolle herinnering aan uw dierbare. Het biedt een prachtige plek om de naam van uw geliefde op te steen te laten zetten. Met zijn tijdloze ontwerp, klassieke golvende bovenkant en krachtige materialen, is dit grafmonument een mooi monument om de liefde en respect voor de overledene te herdenken.De traditionele gede... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41896
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Golfkop, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit zwarte, rechthoekige grafmonument met golvende bovenkant is een subtiele en stijlvolle herinnering aan uw dierbare. Het biedt een prachtige plek om de naam van uw geliefde op te steen te laten zetten. Met zijn tijdloze ontwerp, klassieke golvende bovenkant en krachtige materialen, is dit grafmonument een mooi monument om de liefde en respect voor de overledene te herdenken.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.