close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkele grafmonument met vaas van Zwart graniet foto 1

Enkele grafmonument met vaas van Zwart graniet

Dit is een enkelvoudig grafmonument vervaardigd uit zwart graniet, een duurzame en weerbestendige materiaalkeuze. Het grafmonument is eenvoudig maar elegant in ontwerp, met strakke, verfijnde lijnen die bijdragen aan zijn tijdloze uitstraling. De bijbehorende vaas, eveneens van zwart graniet, zorgt voor extra functionaliteit en biedt ruimte voor bloemarrangementen ter nagedachtenis aan de overlede... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41961
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit is een enkelvoudig grafmonument vervaardigd uit zwart graniet, een duurzame en weerbestendige materiaalkeuze. Het grafmonument is eenvoudig maar elegant in ontwerp, met strakke, verfijnde lijnen die bijdragen aan zijn tijdloze uitstraling. De bijbehorende vaas, eveneens van zwart graniet, zorgt voor extra functionaliteit en biedt ruimte voor bloemarrangementen ter nagedachtenis aan de overledene. De donkere kleur en het gepolijste oppervlak van het monument zijn geschikt voor aangepaste gravures en inscripties, wat gelegenheid biedt voor een gepersonaliseerde herdenking. Dit grafmonument benadrukt discretie, duurzaamheid en respect, en voorziet een waardig eerbetoon aan uw dierbare.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.