close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Enkel monument staand foto 1

Enkel monument staand

Monument uit 1 stuk kalksteen. Er zijn 2 ongelijke zuilen gecreëerd, de achterste gedeelte is bewerkt, de voorste is glad gelaten hierdoor ontstaat er in het kalksteen een mooi contrast. Er is een bronzen ornament toegevoegd. Wanneer dit grafmon... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41843
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Lichte grafstenen, Staande steen zonder vloer
Graftype Enkele grafsteen - staand
Kleur licht, Wit
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Positie Staande steen zonder vloer
Productgroep Enkel monument staand
Steensoort Ocean Beige kalksteen
Vormgeving Bloem/blad/boom

Productomschrijving

Monument uit 1 stuk kalksteen. Er zijn 2 ongelijke zuilen gecreëerd, de achterste gedeelte is bewerkt, de voorste is glad gelaten hierdoor ontstaat er in het kalksteen een mooi contrast. Er is een bronzen ornament toegevoegd.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.