close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel monument staand (59-zwo) foto 1

Enkel monument staand (59-zwo)

Enkel monument staand.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42585
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Aren/Korenaren, Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur licht
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Enkel monument staand.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.