close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Enkel monument staand (245-zwo) foto 1

Enkel monument staand (245-zwo)

Twee stukken Diabas met een ruwe achterkant. De twee stukken zijn haaks tegen elkaar gezet, de voorkanten zijn gepolijst.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen j... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42422
Artikelnummer 15803
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Groen
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Steennaam Diabas
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vestigingscatalogus Zwolle
Voorraad Ja

Productomschrijving

Twee stukken Diabas met een ruwe achterkant. De twee stukken zijn haaks tegen elkaar gezet, de voorkanten zijn gepolijst.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.