close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Enkel monument met vloer Rvs

Fraai vormgegeven monument met als extra toevoeging een band van rvs. De letterplaat staat direct op de dekplaat. De dekplaat heeft een uitspring voor split en beplanting. De tekst op de letterplaat is verdiept gestraald en ingeverfd. De tekst in de ba... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41950
Assortiment Moderne gedenktekens
Catalogus Eenvoudig tot bijzonder, Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder
Kleur Zwart
Materiaal RVS
Productgroep Enkel monument met vloer
Steensoort Zwart graniet

Productomschrijving

Fraai vormgegeven monument met als extra toevoeging een band van rvs. De letterplaat staat direct op de dekplaat. De dekplaat heeft een uitspring voor split en beplanting. De tekst op de letterplaat is verdiept gestraald en ingeverfd. De tekst in de band van rvs er door en door gestraald. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd.
Eenvoudig tot bijzonder
Een grafsteen uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

RVS
RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.