close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel monument met vloer foto 1

Enkel monument met vloer

De letterplaat is bewerkt waardoor hij een bijzondere vorm krijgt. De letterplaat staat op een voetstuk met daarvoor banden. Op de banden ligt een vloer met een uitsparing aan de korte kant. Binnen deze uitsparing is ruimte voor beplanting. De tekst is verdiept gestraald en ingeverfd. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd. Op de vloer staat een mooie bijpassende bronzen vaas.De traditione... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41900
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

De letterplaat is bewerkt waardoor hij een bijzondere vorm krijgt. De letterplaat staat op een voetstuk met daarvoor banden. Op de banden ligt een vloer met een uitsparing aan de korte kant. Binnen deze uitsparing is ruimte voor beplanting. De tekst is verdiept gestraald en ingeverfd. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd. Op de vloer staat een mooie bijpassende bronzen vaas.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.