close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen van twilight graniet met graflantaarn foto 1

Grafsteen van twilight graniet met graflantaarn

Een elegant grafmonument van twilight graniet, met zorgvuldig uitgehouwen details die de schoonheid van de natuur benadrukken. De graflantaarn op de vloer van het monument biedt warmte en een subtiele gloed, terwijl er ruimte is om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren. Dit tijdloze monument is een prachtige manier om hun leven te eren en hun herinnering levend te houden... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41891
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin, Oranje, Rood
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een elegant grafmonument van twilight graniet, met zorgvuldig uitgehouwen details die de schoonheid van de natuur benadrukken. De graflantaarn op de vloer van het monument biedt warmte en een subtiele gloed, terwijl er ruimte is om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren. Dit tijdloze monument is een prachtige manier om hun leven te eren en hun herinnering levend te houden.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.