close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel monument met afdekplaat foto 1

Enkel monument met afdekplaat

Monument opgebouwd uit 2 verschillen materiaalsoorten. De lettterplaat heeft de vorm van een boek. De letterplaat staat op een tussenstuk. De dekplaat ligt met de banden op plinten. Het geheel is op een betonfundering geplaatst.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42384
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel, Lichte grafstenen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige, licht
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Monument opgebouwd uit 2 verschillen materiaalsoorten. De lettterplaat heeft de vorm van een boek. De letterplaat staat op een tussenstuk. De dekplaat ligt met de banden op plinten. Het geheel is op een betonfundering geplaatst.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.