close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbele buigende grafsteen met kaars ingegraveerd foto 1

Dubbele buigende grafsteen met kaars ingegraveerd

Deze dubbele buigende grafsteen is een elegant monument dat een gevoel van kracht en rust uitstraalt. Met een kaars ingegraveerd op de voorkant, symboliseert dit monument de oneindige warmte en liefde die doorblijft in de herinnering aan uw dierbare. Het is perfect voor mensen die hun liefde willen herdenken met een eenvoudig, maar stijlvol grafmonument dat de persoonlijkheid van hun dierbare kan ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42140
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Dubbel / Familiegraf
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Dubbel staand, Staande steen met vloer, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Deze dubbele buigende grafsteen is een elegant monument dat een gevoel van kracht en rust uitstraalt. Met een kaars ingegraveerd op de voorkant, symboliseert dit monument de oneindige warmte en liefde die doorblijft in de herinnering aan uw dierbare. Het is perfect voor mensen die hun liefde willen herdenken met een eenvoudig, maar stijlvol grafmonument dat de persoonlijkheid van hun dierbare kan weerspiegelen.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.