close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbel monument met vloer foto 1

Dubbel monument met vloer

Stijlvol dubbel monument gemaakt van 2 soorten graniet. De letterplaat heeft aan de linker kant een waaiervorm. Hij staat met een tussenstuk op een voetstuk, daarvoor banden met daarop 2 dekplaten en een tussenstrook. Het geheel staat met plinten op een betonfundering. De tekst is verdiept gestraald en is ingeverfd.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een tradition... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41848
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d, Roos
Collectie Golfkop, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Bruin, Rood, Zwart
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin, Zwart
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Productomschrijving

Stijlvol dubbel monument gemaakt van 2 soorten graniet. De letterplaat heeft aan de linker kant een waaiervorm. Hij staat met een tussenstuk op een voetstuk, daarvoor banden met daarop 2 dekplaten en een tussenstrook. Het geheel staat met plinten op een betonfundering. De tekst is verdiept gestraald en is ingeverfd.
Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.