close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbel grafmonument met aluminium letterplaat foto 1

Dubbel grafmonument met aluminium letterplaat Rvs

Mooi modern grafmonument met 2 letterplaten, de platen zijn licht gebogen waardoor je een mooi licht effect krijgt. 1 van de letterplaten is uitgevoerd in aluminium. De letterplaten staan rechtstreeks op de vloer. Het geheel is met plinten gemonteerd op een betonfundering.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, m... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42135
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Zwart
Materiaal RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Mooi modern grafmonument met 2 letterplaten, de platen zijn licht gebogen waardoor je een mooi licht effect krijgt. 1 van de letterplaten is uitgevoerd in aluminium. De letterplaten staan rechtstreeks op de vloer. Het geheel is met plinten gemonteerd op een betonfundering.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.