close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Drie natuurlijke grafzuilen van Basalt foto 1

Drie natuurlijke grafzuilen van Basalt

Dit unieke grafmonument bestaat uit drie zuilen, vervaardigd uit het hoogwaardige materiaal Basalt. Met het robuuste en natuurlijke karakter van dit gesteente, symboliseren deze zuilen kracht en standvastigheid. De kenmerkende donkere kleur en korrelige structuur van het Basalt voegen een extra dimensie toe aan het totale ontwerp en zorgen voor een harmonieuze eenheid. De zuilen variëren in hoogte... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42224
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Beige
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit unieke grafmonument bestaat uit drie zuilen, vervaardigd uit het hoogwaardige materiaal Basalt. Met het robuuste en natuurlijke karakter van dit gesteente, symboliseren deze zuilen kracht en standvastigheid. De kenmerkende donkere kleur en korrelige structuur van het Basalt voegen een extra dimensie toe aan het totale ontwerp en zorgen voor een harmonieuze eenheid. De zuilen variëren in hoogte, wat zorgt voor een uitgebalanceerd visueel effect. Het organische ontwerp van deze grafzuilen maakt dat ze naadloos in de natuurlijke omgeving opgaan, terwijl ze tegelijkertijd een duidelijk markeringspunt vormen. Dit monument biedt diverse mogelijkheden tot personalisatie, zodat het een passend eerbetoon kan vormen aan uw dierbare. Met dit grafmonument wordt een duurzame, tastbare herinnering gecreëerd die de tijd trotseert.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.