close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Christelijke liggende grafzerk van Natuursteen foto 1

Christelijke liggende grafzerk van Natuursteen Natuursteen

Een Christelijke liggende grafzerk gemaakt van hoogwaardig Natuursteen. Deze zerk biedt een tastbare manier om de overledene te herdenken, waarbij traditie en spiritualiteit samenkomen. U kunt de naam van uw dierbare graveren, waardoor hun persoonlijkheid en aanwezigheid altijd voelbaar blijft.Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19425
Collectie Christelijk, Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Familiegraf - enkel breed, Grafzerken
Kleur donker
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart

Omschrijving

Een Christelijke liggende grafzerk gemaakt van hoogwaardig Natuursteen. Deze zerk biedt een tastbare manier om de overledene te herdenken, waarbij traditie en spiritualiteit samenkomen. U kunt de naam van uw dierbare graveren, waardoor hun persoonlijkheid en aanwezigheid altijd voelbaar blijft.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.