close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwart liggende grafsteen met hart foto 1

Zwart liggende grafsteen met hart Natuursteen

Een zwarte liggende grafsteen met een hart gegraveerd onderaan de steen, gecreëerd om een tastbare en emotionele herinnering te bieden aan uw dierbaren. Dit klassieke ontwerp combineert kwaliteit en vakmanschap met respectvolle gevoeligheid, waardoor het een bijzonder gedenkteken is voor elke gelegenheid. Door alle ruimte aan de bovenkant is de mogelijkheid om de naam van uw dierbare op de steen t... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35809
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Familiegraf - enkel breed, Grafzerken
Kleur donker
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart

Omschrijving

Een zwarte liggende grafsteen met een hart gegraveerd onderaan de steen, gecreëerd om een tastbare en emotionele herinnering te bieden aan uw dierbaren. Dit klassieke ontwerp combineert kwaliteit en vakmanschap met respectvolle gevoeligheid, waardoor het een bijzonder gedenkteken is voor elke gelegenheid. Door alle ruimte aan de bovenkant is de mogelijkheid om de naam van uw dierbare op de steen te laten zetten.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.