close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Blauwe grafsteen met schuine bovenkant foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Blauwe grafsteen met schuine bovenkant

Een eenvoudig maar modern grafmonument met een prachtige blauwe kleur. Het ontwerp heeft een schuine bovenkant voor een unieke en meeslepende look. Met dit monument kunt u de herinnering aan uw dierbare in stijl bewaren, met extra ruimte om persoonlijke boodschappen te graveren. Uw geliefde wordt geëerd door een rustplaats die zowel stijlvol als uniek is.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het as... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35364
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Liggende deel Kleine uitsparing, Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw, Grijs
Productsoort Letterplaat

Omschrijving

Een eenvoudig maar modern grafmonument met een prachtige blauwe kleur. Het ontwerp heeft een schuine bovenkant voor een unieke en meeslepende look. Met dit monument kunt u de herinnering aan uw dierbare in stijl bewaren, met extra ruimte om persoonlijke boodschappen te graveren. Uw geliefde wordt geëerd door een rustplaats die zowel stijlvol als uniek is.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.