close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriƫntatiedagenarrow_forward
Ambachtelijk monument foto 1

Ambachtelijk monument

Een letterplaat met een ronde bovenkant waar een verheven vogel is uitgehakt. De letterplaat staat op een voetstuk met facet geslepen randen.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42241
Artikelnummer 14155
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Klassiek en traditioneel
Dieren Dieren 3d, Dieren decoratie 2d, Vogel
Kleur Grijs
Natuursteen kleuren Grijs
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - natuursteen, Decoratie - natuursteen, Diapositief - natuursteen, Dieren 3d, Dieren decoratie 2d
Productgroep Ambachtelijke monumenten, Grafmonumenten
Steennaam Diabas
Subtype Staande steen zonder vloer
Vorm Vogel
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Halfronde bovenkant, Klassiek en traditioneel

Productomschrijving

Een letterplaat met een ronde bovenkant waar een verheven vogel is uitgehakt. De letterplaat staat op een voetstuk met facet geslepen randen.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.