close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Friese paal grafmonument foto 1

Friese paal grafmonument

Klassiek vormgegeven Friese paal grafmonument uitgevoerd in Belgisch hardsteen. De voorkant van deze Friese grafpaal is gebouchardeerd. De tekst en de afbeelding zijn verheven aangebracht en zwart geverfd.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41921
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Boom, Boom/blad decoratie 2d
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Joods, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur Grijs, Wit
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Klassiek vormgegeven Friese paal grafmonument uitgevoerd in Belgisch hardsteen. De voorkant van deze Friese grafpaal is gebouchardeerd. De tekst en de afbeelding zijn verheven aangebracht en zwart geverfd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.