close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ambachtelijk grafmonument met hart van Licht Labrador graniet foto 1

Ambachtelijk grafmonument met hart van Licht Labrador graniet

Dit ambachtelijke grafmonument is uitgevoerd in licht Labrador graniet, een materiaal dat bekend staat om de duurzaamheid en nobele uitstraling. Het gedenkteken omvat een sierlijk vormgegeven hart, wat een persoonlijk en liefdevol aspect aan het monument toevoegt. Het materiaal onderscheidt zich door de natuurlijke kleurschakeringen en unieke textuur, waarin de expertise en aandacht voor detail va... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41941
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen
Graftype Enkel
Kleur Grijs, Paars
Natuursteen kleuren Grijs, Paars
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit ambachtelijke grafmonument is uitgevoerd in licht Labrador graniet, een materiaal dat bekend staat om de duurzaamheid en nobele uitstraling. Het gedenkteken omvat een sierlijk vormgegeven hart, wat een persoonlijk en liefdevol aspect aan het monument toevoegt. Het materiaal onderscheidt zich door de natuurlijke kleurschakeringen en unieke textuur, waarin de expertise en aandacht voor detail van onze ambachtslieden tot uitdrukking komt. Dit monument is speciaal ontworpen voor het gedenken van uw dierbare en biedt ruimte voor het graveren van een naam of persoonlijke boodschap. Het hartvormige design benadrukt de liefde en het respect voor de overledene op een stijlvolle en blijvende manier. Het is een solide, ingetogen, maar bovenal ontroerend eerbetoon.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.