close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Bijzonder familie grafsteen van Licht Labrador graniet foto 1

Bijzonder familie grafsteen van Licht Labrador graniet

Dit bijzondere familie grafmonument is vervaardigd uit hoogwaardig Licht Labrador graniet, gewaardeerd om zijn bestendigheid en elegante aesthetiek. Het ontwerp is zorgvuldig afgestemd op het kenmerkende grijs-blauw patroon van de steen, waardoor het een opvallende verschijning heeft. Het graniet vormt een natuurlijk canvas voor persoonlijke inscripties. Het royale formaat van dit monument maakt h... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41984
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Blauw, Grijs
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit bijzondere familie grafmonument is vervaardigd uit hoogwaardig Licht Labrador graniet, gewaardeerd om zijn bestendigheid en elegante aesthetiek. Het ontwerp is zorgvuldig afgestemd op het kenmerkende grijs-blauw patroon van de steen, waardoor het een opvallende verschijning heeft. Het graniet vormt een natuurlijk canvas voor persoonlijke inscripties. Het royale formaat van dit monument maakt het geschikt voor multi-generatie monumenten, en biedt voldoende ruimte om de nalatenschap van meerdere familieleden te eren. Met dit duurzame en stijlvolle familiegrafmonument wordt een eerbetoon gebracht aan de verbondenheid van uw familie, waarbij de traditionele waarden van respect en herdenking worden gecombineerd met een moderne esthetiek.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.