close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Zwolle en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Zwolle

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Zwolle of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Zwolle en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Zwolle

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken, bent u van harte welkom in onze winkel in Zwolle.

Inspiratiewinkel Zwolle Bekijk de collectie
grafstenen Windesheim Alg. begraafplaats Windesheim

Alg. begraafplaats Windesheim

De Alg. begraafplaats Windesheim is gelegen in het noordoosten van Windesheim aan de Pastorieweg. Het betreft hier een begraafplaats en/of crematorium.

Pastorieweg
8015PL Windesheim
grafsteen Zwolle Begraafplaats Kranenburg

Begraafplaats Kranenburg Zwolle

De Begraafplaats Kranenburg is gelegen in het noordoosten van Zwolle aan de Kranenburgweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan urnengraven, kindergraven, particuliere graven en een columbarium.

Kranenburgweg
8024 AC Zwolle
grafmonument Zwolle Begraafplaats Meppelerstraatweg

Begraafplaats Meppelerstraatweg Zwolle

In het noordoosten van Zwolle vindt u aan de Meppelerstraatweg de Begraafplaats Meppelerstraatweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Meppelerstraatweg
8022 AE Zwolle
grafmonumenten Zwolle Begraafplaats Nieuw Bergklooster

Begraafplaats Nieuw Bergklooster Zwolle

Dit is een begraafplaats met een bijzonder karakter. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven.

Bergkloosterweg
8034 PS Zwolle
grafstenen Zwolle Begraafplaats Oud Bergklooster

Begraafplaats Oud Bergklooster Zwolle

De Begraafplaats Oud Bergklooster bevindt zich in het noordoosten van Zwolle aan de Bergkloosterweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Bergkloosterweg
8034 PS Zwolle
grafsteen Zwolle Begraafplaats Westenholte (Voorst)

Begraafplaats Westenholte (Voorst) Zwolle

De Begraafplaats Westenholte (Voorst) bevindt zich in het noordwesten van Zwolle aan de Ridder Zwederlaan. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en algemene graven.

Ridder Zwederlaan
8042 CA Zwolle
grafmonument Zwolle Begraafplaats Windesheim

Begraafplaats Windesheim Zwolle

In het zuidoosten van Zwolle vindt u aan de Pastorieweg de Begraafplaats Windesheim . Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn algemene graven, particuliere graven en urnengraven.

Pastorieweg
8015 PK Zwolle
grafmonumenten Zwolle Bisschop Willebrandlaan (RK Zwolle)

Bisschop Willebrandlaan (RK Zwolle)

In de gemeente Zwolle vind u de begraafplaats Bisschop Willebrandlaan (RK Zwolle) aan de Bisschop Willebrandlaan. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn kindergraven, particuliere graven, urnengraven en een columbarium.

Bisschop Willebrandlaan
8021GA Zwolle
grafstenen Zwolle Crematorium Kranenburg

Crematorium Kranenburg Zwolle

Het gaat hier om een begraafplaats en/of crematorium. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven en een columbarium.

Kranenburgweg
8024 AC Zwolle
grafsteen Zwolle Herfte / Wijthmen Rooms Katholiek Kerkhof

Herfte / Wijthmen Rooms Katholiek Kerkhof Zwolle

In het zuidoosten van Zwolle vindt u aan de Valkenbergweg de begraafplaats Herfte / Wijthmen Rooms Katholiek Kerkhof . Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Valkenbergweg
8026 RK Zwolle
grafmonument Zwolle Joodse Begraafplaats Zwolle

Joodse Begraafplaats Zwolle

De Joodse Begraafplaats Zwolle bevindt zich in het zuidoosten van Zwolle aan de Kuyerhuislaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Kuyerhuislaan
8024PD Zwolle
grafmonumenten Zwolle Kerkhof 'Het Heilige Kruis' Zwolle

Kerkhof 'Het Heilige Kruis' Zwolle

De begraafplaats Kerkhof 'Het Heilige Kruis' Zwolle bevindt zich in het noordwesten van Zwolle aan de Buitengasthuisstraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Buitengasthuisstraat
8041 AB Zwolle

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Zwolle

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Zwolle. Op minder dan 10 minuten rijden van Zwolle.

Cuperus Gedenken Zwolle
Galvaniweg 4a
8013 RG Zwolle

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Zwolle?

Grafstenen Zwolle van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Zwolle van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Zwolle van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Zwolle

12 begraafplaatsen

Meer dan 3830 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Zwolle?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Zwolle

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Zwolle maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.