close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Zaanstad en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Zaanstad

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Zaanstad of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Zaanstad en omgeving, zoals in Assendelft, Koog aan de Zaan, Krommenie, Westknollendam, Westzaan, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Zaandyk.

Grafsteen kopen in de buurt van Zaanstad

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Zaanstad en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Zaanstad.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Assendelft  Assendelft

Assendelft

In het zuidwesten van Assendelft vindt u aan de Dorpsstraat de begraafplaats Assendelft. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dorpsstraat
1566BZ Assendelft
grafsteen Assendelft NH Begraafplaats Assendelft

NH Begraafplaats Assendelft

In de gemeente Zaanstad vind u de NH Begraafplaats Assendelft aan de Dorpsstraat. Dit is een algemene begraafplaats

Dorpsstraat
1566 BR Assendelft
grafmonument Krommenie Het Blok

Het Blok Krommenie

De begraafplaats Het Blok is gelegen in het noordoosten van Krommenie aan de Eikelaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, urnengraven en algemene graven.

Eikelaan
1561 CD Krommenie
grafmonumenten Krommenie Krommeniedijk

Krommeniedijk

In de gemeente Zaanstad vind u de begraafplaats Krommeniedijk aan de Krommeniedijk. Dit is een Protestantse begraafplaats.

Krommeniedijk
1562gt Krommenie
grafstenen Westzaan Westzaan

Westzaan

In het noordoosten van Westzaan vindt u aan de Dolphijnstraat de begraafplaats Westzaan. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven.

Dolphijnstraat
1551RE Westzaan
grafsteen Wormerveer Wormerveer-Noord

Wormerveer-Noord

In de gemeente Zaanstad vind u de begraafplaats Wormerveer-Noord aan de De Noordsterweg. Dit is een begraafplaats en/of crematorium.

De Noordsterweg
1521JS Wormerveer
grafmonument Wormerveer Wormerveer-West

Wormerveer-West

De begraafplaats Wormerveer-West is gelegen in het zuidwesten van Wormerveer aan de Marktstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Marktstraat
1521 DW Wormerveer
grafmonumenten Zaandam Algemene Begraafplaats Zaandam

Algemene Begraafplaats Zaandam

In de gemeente Zaanstad vind u de Algemene Begraafplaats Zaandam aan de Zuiddijk. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: urnengraven, particuliere graven, algemene graven en kindergraven.

Zuiddijk
1505 HC Zaandam
grafstenen Zaandam Crematorium Zaanstad

Crematorium Zaanstad Zaandam

De Crematorium Zaanstad is gelegen in het zuidoosten van Zaandam aan de Wibautstraat

Wibautstraat
1505HR Zaandam
grafsteen Zaandam Parochie Heilige Maria Magdalena

Parochie Heilige Maria Magdalena Zaandam

In de gemeente Zaanstad vind u de begraafplaats Parochie Heilige Maria Magdalena aan de Kalf. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. kindergraven en particuliere graven

Kalf
1509 BA Zaandam
grafmonument Zaandijk Zaandijk

Zaandijk

In de gemeente Zaanstad vind u de begraafplaats Zaandijk aan de Dr. Jan Mulderstraat. Dit is een algemene begraafplaats

Dr. Jan Mulderstraat
1544VA Zaandijk

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Zaanstad.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Zaanstad?

Grafstenen Zaanstad van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Zaanstad van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Zaanstad van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Zaanstad

11 begraafplaatsen

Meer dan 40 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Zaanstad

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Zaanstad maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.