close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Wijdemeren en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Wijdemeren

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Wijdemeren of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Wijdemeren en omgeving, zoals in 's-Graveland, Ankeveen, Breukeleveen, Kortenhoef, Loosdrecht, Nederhorst d Berg en Nederhorst den Berg.

Grafsteen kopen in de buurt van Wijdemeren

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Wijdemeren en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Mijdrecht. Op minder dan 20 minuten rijden van Wijdemeren.

Inspiratiewinkel Mijdrecht Bekijk de collectie
grafstenen 's-Graveland Begraafplaats Berestein (gemeente Wijdemeren)

Begraafplaats Berestein (gemeente Wijdemeren) 's-Graveland

De Begraafplaats Berestein (gemeente Wijdemeren) bevindt zich in het zuidoosten van 's-Graveland aan de Beresteinseweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Beresteinseweg
1243LC 's-Graveland
grafsteen Kortenhoef Begraafplaats Kortenhoef (gemeente Wijdemeren)

Begraafplaats Kortenhoef (gemeente Wijdemeren)

In de gemeente Wijdemeren vind u de Begraafplaats Kortenhoef (gemeente Wijdemeren) aan de Kortenhoefsedijk. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Kortenhoefsedijk
1241 LZ Kortenhoef
grafmonument Kortenhoef Heilige Antonius van Padua

Heilige Antonius van Padua Kortenhoef

De begraafplaats Heilige Antonius van Padua bevindt zich in het noordoosten van Kortenhoef aan de Kerklaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Kerklaan
1241 CM Kortenhoef
grafmonumenten Loosdrecht Begraafplaats De Rading (gemeente Wijdemeren)

Begraafplaats De Rading (gemeente Wijdemeren) Loosdrecht

De Begraafplaats De Rading (gemeente Wijdemeren) bevindt zich in het zuidoosten van Loosdrecht aan de Rading. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Rading
1231 KE Loosdrecht
grafstenen Loosdrecht Oud Loosdrecht

Oud Loosdrecht

De begraafplaats Oud Loosdrecht bevindt zich in het noordwesten van Loosdrecht aan de Oud-Loosdrechtsedijk. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats

Oud-Loosdrechtsedijk
1231 NG Loosdrecht
grafsteen Nederhorst den Berg Begraafplaats Hornhof (gmeente Wijdemeren)

Begraafplaats Hornhof (gmeente Wijdemeren) Nederhorst den Berg

In de gemeente Wijdemeren vind u de Begraafplaats Hornhof (gmeente Wijdemeren) aan de Slotlaan. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan urnengraven en particuliere graven.

Slotlaan
1394 BK Nederhorst den Berg
grafmonument Nederhorst den Berg Begraafplaats Onze Lieve Vrouw Hemelvaart

Begraafplaats Onze Lieve Vrouw Hemelvaart Nederhorst den Berg

De Begraafplaats Onze Lieve Vrouw Hemelvaart bevindt zich in het noordwesten van Nederhorst den Berg aan de Dammerweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dammerweg
1394 GM Nederhorst den Berg
grafmonumenten Nederhorst den Berg Nederhorst den Berg, Willibrordkerk

Nederhorst den Berg, Willibrordkerk

De begraafplaats Nederhorst den Berg, Willibrordkerk bevindt zich in het noordwesten van Nederhorst den Berg aan de Kerkstraat.

Kerkstraat
1394CX Nederhorst den Berg
grafstenen Nederhorst den Berg RK Kerkhof Nederberg den Horst

RK Kerkhof Nederberg den Horst Nederhorst den Berg

In de gemeente Wijdemeren vind u de begraafplaats RK Kerkhof Nederberg den Horst aan de Dammerweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Dammerweg
1394 GM Nederhorst den Berg

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Mijdrecht

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Mijdrecht. Op minder dan 20 minuten rijden van Wijdemeren.

Cuperus Gedenken Mijdrecht
Vermogenweg 15
3641 SR Mijdrecht

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Wijdemeren?

Grafstenen Wijdemeren van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Wijdemeren van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Wijdemeren van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Wijdemeren

9 begraafplaatsen

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Wijdemeren?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Mijdrecht?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Wijdemeren

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Wijdemeren maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.