close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Wierden en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Wierden

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Wierden of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Wierden en omgeving, zoals in Enter, Hoge Hexel, Hooge Hexel, Notter, Wierden en Zuna.

Grafsteen kopen in de buurt van Wierden

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Wierden en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Hardenberg. Op minder dan 30 minuten rijden van Wierden.

Inspiratiewinkel Hardenberg Bekijk de collectie
grafstenen Enter Begraafplaats  Weitakkersweg Enter

Begraafplaats Weitakkersweg Enter

In het noordwesten van Enter vindt u aan de Weitakkersweg de Begraafplaats Weitakkersweg Enter. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Weitakkersweg
7468 BZ Enter
grafsteen Enter Begraafplaats Julianastraat Enter

Begraafplaats Julianastraat Enter

De Begraafplaats Julianastraat Enter is gelegen in het noordwesten van Enter aan de Julianastraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Julianastraat
7468BV Enter
grafmonument Enter RK kerkhof Disselweg Enter

RK kerkhof Disselweg Enter

De begraafplaats RK kerkhof Disselweg Enter bevindt zich in het zuidwesten van Enter aan de Disselsweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Disselsweg
7468AK Enter
grafmonumenten Wierden Begraafplaats  Vriezenveenseweg Wierden

Begraafplaats Vriezenveenseweg Wierden

In de gemeente Wierden vind u de Begraafplaats Vriezenveenseweg Wierden aan de Vriezenveenseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven.

Vriezenveenseweg
7641 AK Wierden
grafstenen Wierden Begraafplaats Appelhofstraat Wierden

Begraafplaats Appelhofstraat Wierden

De Begraafplaats Appelhofstraat Wierden bevindt zich in het zuidoosten van Wierden aan de Appelhofstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Appelhofstraat
7641 CA Wierden
grafsteen Wierden RK Kerkhof Wierden

RK Kerkhof Wierden

In de gemeente Wierden vind u de begraafplaats RK Kerkhof Wierden aan de Stationsstraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Stationsstraat
7641 BV Wierden

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Hardenberg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Hardenberg. Op minder dan 30 minuten rijden van Wierden.

Cuperus Gedenken Hardenberg
Oldemeijerweg 3
7794 RL Hardenberg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Wierden?

Grafstenen Wierden van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Wierden van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Wierden van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Wierden

6 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Wierden?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Hardenberg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Wierden

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Wierden maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.