close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Waterland en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Waterland

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Waterland of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Waterland en omgeving, zoals in Broek in Waterland, Ilpendam, Katwoude, Marken, Monnickendam, Purmer, Uitdam, Watergang en Zuiderwoude.

Grafsteen kopen in de buurt van Waterland

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Waterland en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Op minder dan 20 minuten rijden van Waterland.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Broek in Waterland Algemene begraafplaats Broek in Waterland

Algemene begraafplaats Broek in Waterland

De Algemene begraafplaats Broek in Waterland is gelegen in het noordwesten van Broek in Waterland aan de Roomeinde. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Roomeinde
1151AP Broek in Waterland
grafsteen Ilpendam Begraafplaats Ilpendam

Begraafplaats Ilpendam

In de gemeente Waterland vind u de Begraafplaats Ilpendam aan de Kerkstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Kerkstraat
1452PR Ilpendam
grafmonument Ilpendam Rooms Katholieke begraafplaats Ilpendam

Rooms Katholieke begraafplaats Ilpendam

De Rooms Katholieke begraafplaats Ilpendam bevindt zich in het zuidwesten van Ilpendam aan de Dorpsstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dorpsstraat
1452PJ Ilpendam
grafmonumenten Monnickendam Begraafplaats Nieuwe Kloosterdijk

Begraafplaats Nieuwe Kloosterdijk Monnickendam

De Begraafplaats Nieuwe Kloosterdijk bevindt zich in het noordwesten van Monnickendam aan de Kloosterdijk. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Kloosterdijk
1141 PJ Monnickendam

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 20 minuten rijden van Waterland.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Waterland?

Grafstenen Waterland van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Waterland van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Waterland van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Waterland

4 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Waterland?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Waterland

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Waterland maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.