close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Uithoorn en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Uithoorn

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Uithoorn of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Uithoorn en omgeving, zoals in De Kwakel en Uithoorn.

Grafsteen kopen in de buurt van Uithoorn

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Uithoorn en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Mijdrecht. Op minder dan 15 minuten rijden van Uithoorn.

Inspiratiewinkel Mijdrecht Bekijk de collectie
grafstenen De Kwakel De Kwakel (deze niet gebruiken ga naar Begraafplaats Uithoorn (Algemeen)

De Kwakel (deze niet gebruiken ga naar Begraafplaats Uithoorn (Algemeen)

In de gemeente Uithoorn vind u de De Kwakel (deze niet gebruiken ga naar Begraafplaats Uithoorn (Algemeen) aan de Noorddammerweg. Dit is een begraafplaats en/of crematorium. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en een columbarium.

Noorddammerweg
1424NX De Kwakel
grafsteen De Kwakel De Kwakel RK

De Kwakel RK

De begraafplaats De Kwakel RK is gelegen in het zuidoosten van De Kwakel aan de Kwakelsepad. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kwakelsepad
1424 AZ De Kwakel
grafmonument Uithoorn Begraafplaats Uithoorn

Begraafplaats Uithoorn

In de gemeente Uithoorn vind u de Begraafplaats Uithoorn aan de Noorddammerweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, algemene graven, een columbarium, kindergraven en urnengraven.

Noorddammerweg
1424 NX Uithoorn
grafmonumenten Uithoorn Uithoorn Zijdelveld

Uithoorn Zijdelveld

In de gemeente Uithoorn vind u de begraafplaats Uithoorn Zijdelveld aan de Zijdelveld. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Zijdelveld
1421TJ Uithoorn

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Mijdrecht

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Mijdrecht. Op minder dan 15 minuten rijden van Uithoorn.

Cuperus Gedenken Mijdrecht
Vermogenweg 15
3641 SR Mijdrecht

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Uithoorn?

Grafstenen Uithoorn van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Uithoorn van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Uithoorn van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Uithoorn

4 begraafplaatsen

Meer dan 80 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Mijdrecht?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Uithoorn

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Uithoorn maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.