close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Tubbergen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Tubbergen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Tubbergen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Tubbergen en omgeving, zoals in Albergen, Fleringen, Geesteren, Haarle, Harbrinkhoek, Hezingen, Langeveen, Mander, Manderveen, Maria Parochie, Mariaparochie, Reutum, Tubbergen en Vasse.

Grafsteen kopen in de buurt van Tubbergen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Tubbergen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Hardenberg. Op minder dan 30 minuten rijden van Tubbergen.

Inspiratiewinkel Hardenberg Bekijk de collectie
grafstenen Albergen RK Kerkhof Pancratiuskerk

RK Kerkhof Pancratiuskerk Albergen

De begraafplaats RK Kerkhof Pancratiuskerk bevindt zich in het noordoosten van Albergen aan de Ootmarsumseweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Ootmarsumseweg
7665 SE Albergen
grafsteen Langeveen RK Kerkhof Langeveen

RK Kerkhof Langeveen

In de gemeente Tubbergen vind u de begraafplaats RK Kerkhof Langeveen aan de Kerklaan. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Kerklaan
7679 VG Langeveen
grafmonument Tubbergen NH Begraafplaats Tubbergen

NH Begraafplaats Tubbergen

De NH Begraafplaats Tubbergen bevindt zich in het noordwesten van Tubbergen aan de Hardenbergerweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Hardenbergerweg
7651 LL Tubbergen
grafmonumenten Tubbergen RK Kerkhof Tubbergen

RK Kerkhof Tubbergen

In het zuidwesten van Tubbergen vindt u aan de Prins Bernhardstraat de begraafplaats RK Kerkhof Tubbergen. Dit is een algemene begraafplaats.

Prins Bernhardstraat
7651ED Tubbergen
grafstenen Vasse RK Kerkhof Vasse

RK Kerkhof Vasse

In de gemeente Tubbergen vind u de begraafplaats RK Kerkhof Vasse aan de Denekamperweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Denekamperweg
7661 RK Vasse

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Hardenberg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Hardenberg. Op minder dan 30 minuten rijden van Tubbergen.

Cuperus Gedenken Hardenberg
Oldemeijerweg 3
7794 RL Hardenberg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Tubbergen?

Grafstenen Tubbergen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Tubbergen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Tubbergen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Tubbergen

5 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Tubbergen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Hardenberg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Tubbergen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Tubbergen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.