close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Staphorst en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Staphorst

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Staphorst of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Staphorst en omgeving, zoals in IJhorst, Punthorst, Rouveen, Staphorst en Yhorst.

Grafsteen kopen in de buurt van Staphorst

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Staphorst en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Meppel. Op minder dan 10 minuten rijden van Staphorst.

Inspiratiewinkel Meppel Bekijk de collectie
grafstenen IJhorst Begraafplaats IJhorst

Begraafplaats IJhorst

De Begraafplaats IJhorst bevindt zich in het noordwesten van IJhorst aan de Kerkweg. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: urnengraven en particuliere graven.

Kerkweg
7955 AA IJhorst
grafsteen Rouveen Begraafplaats Rouveen Meidoornlaan

Begraafplaats Rouveen Meidoornlaan

De Begraafplaats Rouveen Meidoornlaan bevindt zich in het noordoosten van Rouveen aan de Meidoornlaan. Dit is een algemene begraafplaats.

Meidoornlaan
7954 EP Rouveen
grafmonument Rouveen Begraafplaats Rouveen Oude Rijksweg

Begraafplaats Rouveen Oude Rijksweg

De Begraafplaats Rouveen Oude Rijksweg bevindt zich in het noordoosten van Rouveen aan de Oude Rijksweg. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Oude Rijksweg
7954 GJ Rouveen
grafmonumenten Rouveen Begraafplaats Rouveen Scholenweg

Begraafplaats Rouveen Scholenweg

De Begraafplaats Rouveen Scholenweg bevindt zich in het noordoosten van Rouveen aan de Scholenweg. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven en particuliere graven.

Scholenweg
7954XZ Rouveen
grafstenen Staphorst Begraafplaats Staphorst

Begraafplaats Staphorst

In de gemeente Staphorst vind u de Begraafplaats Staphorst aan de Gemeenteweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Gemeenteweg
7951CP Staphorst

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Meppel

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Meppel. Op minder dan 10 minuten rijden van Staphorst.

Cuperus Gedenken Meppel
Eekhorstweg 6
7942 JC Meppel

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Staphorst?

Grafstenen Staphorst van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Staphorst van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Staphorst van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Staphorst

5 begraafplaatsen

Meer dan 850 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Staphorst?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Staphorst

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Staphorst maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.