close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
arrow_forward

Grafstenen Sint-Michielsgestel en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Sint-Michielsgestel

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Sint-Michielsgestel of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Sint-Michielsgestel en omgeving, zoals in Berlicum, Den Dungen, Gemonde, Sint-Michielsgestel en St Michielsgestel.

Grafsteen kopen in de buurt van Sint-Michielsgestel

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Sint-Michielsgestel en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 30 minuten rijden van Sint-Michielsgestel.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Berlicum Begraafplaats Berlicum

Begraafplaats Berlicum

De Begraafplaats Berlicum bevindt zich in het noordwesten van Berlicum aan de Raadhuisplein. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Protestantse begraafplaats.

Raadhuisplein
5258 BJ Berlicum
grafsteen Berlicum Rooms Katholieke Begraafplaats Berlicum

Rooms Katholieke Begraafplaats Berlicum

De Rooms Katholieke Begraafplaats Berlicum is gelegen in het zuidwesten van Berlicum aan de Sassenheimseweg. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven

Sassenheimseweg
5258 Berlicum
grafmonument Gemonde de Hogert Gemonde

De Hogert Gemonde

In het noordwesten van Gemonde vindt u aan de De Hogert de begraafplaats de Hogert Gemonde. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

De Hogert
5293NB Gemonde
grafmonumenten Middelrode (Berlicum) Rk. Parochie Sint Norbertus, Middelrode (berlicum)

Rk. Parochie Sint Norbertus, Middelrode (berlicum) Middelrode (Berlicum)

In de gemeente Sint-Michielsgestel vind u de begraafplaats Rk. Parochie Sint Norbertus, Middelrode (berlicum) aan de Brugstraat

Brugstraat
5258 HT Middelrode (Berlicum)
grafstenen Sint-Michielsgestel Begraafplaats Den Dungen (Den Dungen)

Begraafplaats Den Dungen (Den Dungen) Sint-Michielsgestel

In de gemeente Sint-Michielsgestel vind u de Begraafplaats Den Dungen (Den Dungen) aan de Pelikaanstraat. Dit is een algemene begraafplaats.

Pelikaanstraat
5271 XG Sint-Michielsgestel
grafsteen Sint-Michielsgestel St. Michielsgestel

St. Michielsgestel Sint-Michielsgestel

De begraafplaats St. Michielsgestel bevindt zich in het zuidoosten van Sint-Michielsgestel aan de Nieuwstraat. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Nieuwstraat
5271 AE Sint-Michielsgestel

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Sint-Michielsgestel

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 30 minuten rijden van Sint-Michielsgestel.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Sint-Michielsgestel?

Grafstenen Sint-Michielsgestel van natuursteen

Grafsteen Sint-Michielsgestel

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Sint-Michielsgestel van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Sint-Michielsgestel van glas

Urnmonument Sint-Michielsgestel

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Sint-Michielsgestel van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Sint-Michielsgestel

6 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Sint-Michielsgestel

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Sint-Michielsgestel maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.