close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Schagen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Schagen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Schagen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Schagen en omgeving, zoals in 't Zand, Burgerbrug, Callantsoog, Dirkshorn, Oudesluis, Oudkarspel, Petten, Schagen, Schagerbrug, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, St Maarten, St Maartensbrug, St Maartensvlotbrug, Tuitjenhorn, Waarland en Warmenhuizen.

Grafsteen kopen in de buurt van Schagen

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Schagen, bent u van harte welkom in onze winkel in Sneek.

Inspiratiewinkel Sneek Bekijk de collectie
grafstenen Callantsoog Dorpskerk

Dorpskerk Callantsoog

In de gemeente Schagen vind u de begraafplaats Dorpskerk aan de Kerkplein. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Kerkplein
1759GR Callantsoog
grafsteen Schagen Schagen

Schagen

De begraafplaats Schagen bevindt zich in het zuidoosten van Schagen aan de Hoep. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Hoep
1741MC Schagen
grafmonument Sint Maarten Eenigenburg (Noordholland),

Eenigenburg (Noordholland), Sint Maarten

In het zuidwesten van Sint Maarten vindt u aan de Surmerhuizerweg de begraafplaats Eenigenburg (Noordholland),. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Surmerhuizerweg
1744 JB Sint Maarten
grafmonumenten Sint Maarten Valkkoog

Valkkoog Sint Maarten

In de gemeente Schagen vind u de begraafplaats Valkkoog aan de Valkkogerweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Valkkogerweg
1744GB Sint Maarten
grafstenen Sint Maartensbrug Gemeentelijke begraafplaats te Sint-Maartensbrug

Gemeentelijke begraafplaats te Sint-Maartensbrug Sint Maartensbrug

In het noordoosten van Sint Maartensbrug vindt u aan de Grote Sloot de Gemeentelijke begraafplaats te Sint-Maartensbrug. Dit is een algemene begraafplaats.

Grote Sloot
1752 JM Sint Maartensbrug
grafsteen Tuitjenhorn Sint Barbara

Sint Barbara Tuitjenhorn

In de gemeente Schagen vind u de begraafplaats Sint Barbara aan de Bogtmanweg.

Bogtmanweg
1747 HV Tuitjenhorn
grafmonument Warmenhuizen Begraafplaats Warmenhuizen, Sint Ursula en Gezellinnen parochie

Begraafplaats Warmenhuizen, Sint Ursula en Gezellinnen parochie

De Begraafplaats Warmenhuizen, Sint Ursula en Gezellinnen parochie bevindt zich in het noordoosten van Warmenhuizen aan de Dorpsstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dorpsstraat
1749 AC Warmenhuizen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Sneek

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Sneek. Op minder dan 60 minuten rijden van Schagen.

Cuperus Gedenken Sneek
Pottenbakkersstraat 20a
8601 WS Sneek

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Schagen?

Grafstenen Schagen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Schagen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Schagen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Schagen

7 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Schagen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Schagen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.