close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Rijssen-Holten en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Rijssen-Holten

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Rijssen-Holten of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Rijssen-Holten en omgeving, zoals in Holten, Rijssen en Ryssen.

Grafsteen kopen in de buurt van Rijssen-Holten

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Rijssen-Holten en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Apeldoorn. Op minder dan 35 minuten rijden van Rijssen-Holten.

Inspiratiewinkel Apeldoorn Bekijk de collectie
grafstenen Holten Canadese Begraafplaats Holten

Canadese Begraafplaats Holten

De Canadese Begraafplaats Holten is gelegen in het noordoosten van Holten aan de Eekhoornweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Eekhoornweg
7451 HR Holten
grafsteen Rijssen Gemeentelijke begraafplaats Het Lentfert

Gemeentelijke begraafplaats Het Lentfert Rijssen

In de gemeente Rijssen-Holten vind u de Gemeentelijke begraafplaats Het Lentfert aan de Schapendijk. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven.

Schapendijk
7461GN Rijssen
grafmonument Rijssen Oude gemeentelijke begraafplaats Rijssen

Oude gemeentelijke begraafplaats Rijssen

De Oude gemeentelijke begraafplaats Rijssen is gelegen in het zuidoosten van Rijssen aan de Lentfersweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Lentfersweg
7461 EJ Rijssen
grafmonumenten Rijssen RK begraafplaats Rijssen

RK begraafplaats Rijssen

De RK begraafplaats Rijssen is gelegen in het noordoosten van Rijssen aan de Enterstraat. Dit is een algemene begraafplaats

Enterstraat
7461 CG Rijssen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Apeldoorn

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Apeldoorn. Op minder dan 35 minuten rijden van Rijssen-Holten.

Cuperus Gedenken Apeldoorn
Stadskade 460
7311 XZ Apeldoorn

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Rijssen-Holten?

Grafstenen Rijssen-Holten van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Rijssen-Holten van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Rijssen-Holten van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Rijssen-Holten

4 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Rijssen-Holten?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Apeldoorn?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Rijssen-Holten

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Rijssen-Holten maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.