close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Raalte en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Raalte

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Raalte of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Raalte en omgeving, zoals in Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Marienheem, Nieuw Heeten, Nieuw-Heeten en Raalte.

Grafsteen kopen in de buurt van Raalte

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Raalte en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Zwolle. Op minder dan 20 minuten rijden van Raalte.

Inspiratiewinkel Zwolle Bekijk de collectie
grafstenen Broekland R.K. Begraafplaats Broekland

R.K. Begraafplaats Broekland

In de gemeente Raalte vind u de R.K. Begraafplaats Broekland aan de van Dongenstraat. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Van Dongenstraat
8107 AG Broekland
grafsteen Heeten Begraafplaats Heeten

Begraafplaats Heeten

De Begraafplaats Heeten bevindt zich in het noordwesten van Heeten aan de Koopmansstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Koopmansstraat
8111AP Heeten
grafmonument Heino Algemene Begraafplaats Heino

Algemene Begraafplaats Heino

De Algemene Begraafplaats Heino bevindt zich in het zuidwesten van Heino aan de Rozendaelseweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Rozendaelseweg
8141 ND Heino
grafmonumenten Heino RK begraafplaats Heino

RK begraafplaats Heino

De RK begraafplaats Heino is gelegen in het zuidwesten van Heino aan de Canadastraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: urnengraven en particuliere graven.

Canadastraat
8141 AC Heino
grafstenen Lierderholthuis RK Kerkhof Lierderholthuis

RK Kerkhof Lierderholthuis

In het zuidoosten van Lierderholthuis vindt u aan de Kerkslagen de begraafplaats RK Kerkhof Lierderholthuis. Dit is een algemene begraafplaats.

Kerkslagen
8144RD Lierderholthuis
grafsteen Luttenberg RK H. Cornelius Begraafplaats te Luttenberg

RK H. Cornelius Begraafplaats te Luttenberg

De RK H. Cornelius Begraafplaats te Luttenberg is gelegen in het zuidoosten van Luttenberg aan de Kerkpad. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven.

Kerkpad
8105 AV Luttenberg
grafmonument Mariënheem RK begraafplaats Marieënheem

RK begraafplaats Marieënheem Mariënheem

In de gemeente Raalte vind u de RK begraafplaats Marieënheem aan de Nijverdalseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Nijverdalseweg
8106 AD Mariënheem
grafmonumenten Mariënheem Rooms Katholieke Begraafplaats Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopneming Mariënheem

Rooms Katholieke Begraafplaats Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopneming Mariënheem

In het noordoosten van Mariënheem vindt u aan de de Jongstraat de Rooms Katholieke Begraafplaats Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopneming Mariënheem. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven.

De Jongstraat
8106AM Mariënheem
grafstenen Nieuw Heeten Begraafplaats Nieuw Heeten

Begraafplaats Nieuw Heeten

In het zuidoosten van Nieuw Heeten vindt u aan de Scholtensstraat de Begraafplaats Nieuw Heeten. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Scholtensstraat
8112AA Nieuw Heeten
grafsteen Raalte Algemene Begraafplaats Pleegste

Algemene Begraafplaats Pleegste Raalte

In de gemeente Raalte vind u de Algemene Begraafplaats Pleegste aan de Oosterenkweg. Dit is een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Oosterenkweg
8102 PD Raalte
grafmonument Raalte Basiliek van de heilige Kruisverheffing

Basiliek van de heilige Kruisverheffing Raalte

In de gemeente Raalte vind u de begraafplaats Basiliek van de heilige Kruisverheffing aan de Kerkstraat. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. urnengraven en particuliere graven.

Kerkstraat
8102 EA Raalte
grafmonumenten Raalte Begraafplaats Westdorp

Begraafplaats Westdorp Raalte

In het zuidwesten van Raalte vindt u aan de Westdorplaan de Begraafplaats Westdorp. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven.

Westdorplaan
8101PP Raalte

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Zwolle

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Zwolle. Op minder dan 20 minuten rijden van Raalte.

Cuperus Gedenken Zwolle
Galvaniweg 4a
8013 RG Zwolle

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Raalte?

Grafstenen Raalte van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Raalte van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Raalte van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Raalte

12 begraafplaatsen

Meer dan 690 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Raalte?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Zwolle?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Raalte

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Raalte maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.