close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafstenen Raalte en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Raalte

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Raalte of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Raalte en omgeving, zoals in Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Marienheem, Nieuw Heeten, Nieuw-Heeten en Raalte.

Advies in de buurt van Raalte

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Raalte en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Zwolle. Op minder dan 20 minuten rijden van Raalte.

Inspiratiewinkel Zwolle Bekijk de collectie
grafstenen Heeten Begraafplaats Heeten

Begraafplaats Heeten

In de gemeente Raalte vind u de Begraafplaats Heeten aan de Koopmansstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Koopmansstraat
8111AP Heeten
grafsteen Heino Algemene Begraafplaats Heino

Algemene Begraafplaats Heino

In de gemeente Raalte vind u de Algemene Begraafplaats Heino aan de Rozendaelseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven

Rozendaelseweg
8141 ND Heino
grafmonument Heino RK begraafplaats Heino

RK begraafplaats Heino

In het zuidwesten van Heino vindt u aan de Canadastraat de RK begraafplaats Heino. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. urnengraven en particuliere graven.

Canadastraat
8141 AC Heino
grafmonumenten Lierderholthuis RK Kerkhof Liederholthuis

RK Kerkhof Liederholthuis Lierderholthuis

De begraafplaats RK Kerkhof Liederholthuis is gelegen in het zuidoosten van Lierderholthuis aan de Kerkslagen. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Kerkslagen
8144RD Lierderholthuis
grafstenen Luttenberg RK H. Cornelius Begraafplaats te Luttenberg

RK H. Cornelius Begraafplaats te Luttenberg

De RK H. Cornelius Begraafplaats te Luttenberg bevindt zich in het zuidoosten van Luttenberg aan de Kerkpad. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Kerkpad
8105 AV Luttenberg
grafsteen Mariënheem Rooms Katholieke Begraafplaats Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopneming Mariënheem

Rooms Katholieke Begraafplaats Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopneming Mariënheem

In de gemeente Raalte vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopneming Mariënheem aan de de Jongstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

De Jongstraat
8106AM Mariënheem
grafmonument Nieuw Heeten Begraafplaats Nieuw Heeten

Begraafplaats Nieuw Heeten

In het zuidoosten van Nieuw Heeten vindt u aan de Scholtensstraat de Begraafplaats Nieuw Heeten. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Scholtensstraat
8112AA Nieuw Heeten
grafmonumenten Raalte Algemene Begraafplaats Pleegste

Algemene Begraafplaats Pleegste Raalte

In het zuidwesten van Raalte vindt u aan de Oosterenkweg de Algemene Begraafplaats Pleegste. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, kindergraven en urnengraven

Oosterenkweg
8102 PD Raalte
grafstenen Raalte Basiliek van de heilige Kruisverheffing

Basiliek van de heilige Kruisverheffing Raalte

De begraafplaats Basiliek van de heilige Kruisverheffing bevindt zich in het zuidwesten van Raalte aan de Kerkstraat. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven en particuliere graven

Kerkstraat
8102 EA Raalte
grafsteen Raalte Begraafplaats Westdorp

Begraafplaats Westdorp Raalte

De Begraafplaats Westdorp bevindt zich in het zuidwesten van Raalte aan de Westdorplaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven

Westdorplaan
8101PP Raalte

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Raalte

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Zwolle. Op minder dan 20 minuten rijden van Raalte.

Cuperus Gedenken Zwolle
Galvaniweg 4a
8013RG Zwolle

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.

Welke collecties leveren wij in Raalte?

Grafstenen Raalte van natuursteen

Grafsteen Raalte

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Raalte van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Raalte van glas

Urnmonument Raalte

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Raalte van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Raalte

10 begraafplaatsen

Meer dan 580 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Raalte?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Zwolle?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Raalte

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Raalte maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.