close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Purmerend en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Purmerend

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Purmerend of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Purmerend en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Purmerend

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Purmerend en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Purmerend.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Purmerend Kerkhof Overweersepolderdijk Purmerend

Kerkhof Overweersepolderdijk Purmerend

De begraafplaats Kerkhof Overweersepolderdijk Purmerend is gelegen in het noordwesten van Purmerend aan de Overweerse polderdijk.

Overweerse polderdijk
1442AC Purmerend
grafsteen Purmerend Nieuwe Algemene Begraafplaats

Nieuwe Algemene Begraafplaats Purmerend

In de gemeente Purmerend vind u de Nieuwe Algemene Begraafplaats aan de Purmerweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven, urnengraven, particuliere graven en algemene graven.

Purmerweg
1441 RC Purmerend

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Purmerend.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Purmerend?

Grafstenen Purmerend van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Purmerend van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Purmerend van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Purmerend

2 begraafplaatsen

Meer dan 50 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Purmerend?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Amsterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Purmerend

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Purmerend maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.