close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Overbetuwe en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Overbetuwe

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Overbetuwe of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Overbetuwe en omgeving, zoals in Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Randwyk, Slijk-Ewijk, Valburg en Zetten.

Grafsteen kopen in de buurt van Overbetuwe

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Overbetuwe en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 15 minuten rijden van Overbetuwe.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Andelst Nederlands Hervormd Begraafplaats Andelst

Nederlands Hervormd Begraafplaats Andelst

In de gemeente Overbetuwe vind u de Nederlands Hervormd Begraafplaats Andelst aan de Kerkstraat. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Kerkstraat
6673 BN Andelst
grafsteen Driel Protestantse Begraafplaats Driel

Protestantse Begraafplaats Driel

De Protestantse Begraafplaats Driel bevindt zich in het zuidwesten van Driel aan de Kerkstraat. Het gaat hier om een Protestantse begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en een columbarium.

Kerkstraat
6665 GN Driel
grafmonument Driel Rooms Katholieke Begraafplaats Driel

Rooms Katholieke Begraafplaats Driel

In het noordoosten van Driel vindt u aan de Kerkstraat de Rooms Katholieke Begraafplaats Driel . Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. een columbarium, particuliere graven en kindergraven.

Kerkstraat
6665CE Driel
grafmonumenten Elst NIET GEBRUIKEN Rooms Katholieke Begraafplaats Sint Werenfridus

NIET GEBRUIKEN Rooms Katholieke Begraafplaats Sint Werenfridus Elst

De NIET GEBRUIKEN Rooms Katholieke Begraafplaats Sint Werenfridus is gelegen in het noordwesten van Elst aan de Prinses Irenestraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Prinses Irenestraat
6661EA Elst
grafstenen Elst RK Begraafplaats Elst

RK Begraafplaats Elst

De RK Begraafplaats Elst is gelegen in het noordwesten van Elst aan de Valburgseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, kindergraven, urnengraven en algemene graven.

Valburgseweg
6661 ES Elst
grafsteen Hemmen Klein Hemmen

Klein Hemmen

De begraafplaats Klein Hemmen bevindt zich in het noordwesten van Hemmen aan de Veldstraat. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven en particuliere graven.

Veldstraat
6672MD Hemmen
grafmonument Hemmen Protestantse Begraafplaats Hemmen

Protestantse Begraafplaats Hemmen

In de gemeente Overbetuwe vind u de Protestantse Begraafplaats Hemmen aan de Kerkplein. Het betreft hier een Protestantse begraafplaats

Kerkplein
6672LB Hemmen
grafmonumenten Herveld Algemene Begraafplaats Herveld

Algemene Begraafplaats Herveld

De Algemene Begraafplaats Herveld bevindt zich in het zuidoosten van Herveld aan de Tielsestraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan urnengraven en particuliere graven

Tielsestraat
6674AB Herveld
grafstenen Herveld Protestantse Begraafplaats Herveld

Protestantse Begraafplaats Herveld

De Protestantse Begraafplaats Herveld is gelegen in het zuidoosten van Herveld aan de Schoolstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Protestantse begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, urnengraven en kindergraven.

Schoolstraat
6674 AJ Herveld
grafsteen Herveld RK begraafplaats St. Willibrordus

RK begraafplaats St. Willibrordus Herveld

In de gemeente Overbetuwe vind u de RK begraafplaats St. Willibrordus aan de Hoofdstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan een columbarium, kindergraven en particuliere graven.

Hoofdstraat
6674BC Herveld
grafmonument Heteren Algemene Begraafplaats Heteren

Algemene Begraafplaats Heteren

In het zuidoosten van Heteren vindt u aan de Achterstraat de Algemene Begraafplaats Heteren. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven.

Achterstraat
6666 LB Heteren
grafmonumenten Heteren Nederlands Hervormd Heteren

Nederlands Hervormd Heteren

De begraafplaats Nederlands Hervormd Heteren is gelegen in het noordwesten van Heteren aan de Kastanjelaan. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Kastanjelaan
6666AD Heteren
grafstenen Heteren Rooms Katholieke Begraafplaats Heteren

Rooms Katholieke Begraafplaats Heteren

In het noordwesten van Heteren vindt u aan de Kerkplein de Rooms Katholieke Begraafplaats Heteren. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan een columbarium, kindergraven, particuliere graven en urnengraven.

Kerkplein
6666 AK Heteren
grafsteen Oosterhout Nederlands Hervormd Begraafplaats Oosterhout

Nederlands Hervormd Begraafplaats Oosterhout

In het noordoosten van Oosterhout vindt u aan de Dorpsstraat de Nederlands Hervormd Begraafplaats Oosterhout. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Dorpsstraat
6678BJ Oosterhout
grafmonument Randwijk Nederlands Hervormd Randwijk

Nederlands Hervormd Randwijk

De begraafplaats Nederlands Hervormd Randwijk is gelegen in het noordoosten van Randwijk aan de Bredeweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Bredeweg
6668 AR Randwijk
grafmonumenten Randwijk/Indoornik Rooms Katholieke Begraafplaats Indoornik

Rooms Katholieke Begraafplaats Indoornik Randwijk/Indoornik

In de gemeente Overbetuwe vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Indoornik aan de Campmanplein. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn kindergraven en particuliere graven.

Campmanplein
6668 AJ Randwijk/Indoornik
grafstenen Slijk-Ewijk Protestantse Begraafplaats Slijk-Ewijk

Protestantse Begraafplaats Slijk-Ewijk

In de gemeente Overbetuwe vind u de Protestantse Begraafplaats Slijk-Ewijk aan de Dorpsstraat. Het betreft hier een Protestantse begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en urnengraven

Dorpsstraat
6677 PJ Slijk-Ewijk
grafsteen Valburg Begraafplaats Rustoord Valburg

Begraafplaats Rustoord Valburg

In de gemeente Overbetuwe vind u de Begraafplaats Rustoord Valburg aan de De Vang.

De Vang
6675HA Valburg
grafmonument Valburg Nederlands Hervormd Begraafplaats Valburg

Nederlands Hervormd Begraafplaats Valburg

De Nederlands Hervormd Begraafplaats Valburg bevindt zich in het zuidoosten van Valburg aan de Kerkplein . Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Kerkplein
6675 BT Valburg
grafmonumenten Valburg Rooms Katholieke Begraafplaats Valburg

Rooms Katholieke Begraafplaats Valburg

De Rooms Katholieke Begraafplaats Valburg bevindt zich in het zuidwesten van Valburg aan de Bakkerstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan een columbarium, particuliere graven en kindergraven.

Bakkerstraat
6675BA Valburg
grafstenen Zetten Hervormde Begraafplaats Zetten

Hervormde Begraafplaats Zetten

In het noordoosten van Zetten vindt u aan de Damstraat de Hervormde Begraafplaats Zetten. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Damstraat
6671 AE Zetten
grafsteen Zetten Hervormde Gemeente Begraafplaats Vluchtheuvelkerk

Hervormde Gemeente Begraafplaats Vluchtheuvelkerk Zetten

In de gemeente Overbetuwe vind u de Hervormde Gemeente Begraafplaats Vluchtheuvelkerk aan de Bakkerstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Bakkerstraat
6671 AA Zetten
grafmonument Zetten Nederlands Hervormd Zetten-Andelst

Nederlands Hervormd Zetten-Andelst

In de gemeente Overbetuwe vind u de begraafplaats Nederlands Hervormd Zetten-Andelst aan de Kerkstraat. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats

Kerkstraat
6671 AN Zetten

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 15 minuten rijden van Overbetuwe.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Overbetuwe?

Grafstenen Overbetuwe van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Overbetuwe van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Overbetuwe van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Overbetuwe

23 begraafplaatsen

Meer dan 300 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Overbetuwe

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Overbetuwe maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.