close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Ouder-Amstel en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Ouder-Amstel

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Ouder-Amstel of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Ouder-Amstel en omgeving, zoals in Amsterdam-Duivendrecht, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en Ouderkerk Amstel.

Grafsteen kopen in de buurt van Ouder-Amstel

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Ouder-Amstel en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Op minder dan 15 minuten rijden van Ouder-Amstel.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Ouderkerk aan de Amstel Begraafplaats Karssenhof

Begraafplaats Karssenhof Ouderkerk aan de Amstel

De Begraafplaats Karssenhof bevindt zich in het noordwesten van Ouderkerk aan de Amstel aan de Binnenweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: algemene graven, particuliere graven en urnengraven.

Binnenweg
1191 AA Ouderkerk aan de Amstel
grafsteen Ouderkerk aan de Amstel Begraafplaats Karssenhof (DEZE NIET GEBRUIKEN)

Begraafplaats Karssenhof (DEZE NIET GEBRUIKEN) Ouderkerk aan de Amstel

In de gemeente Ouder-Amstel vind u de Begraafplaats Karssenhof (DEZE NIET GEBRUIKEN) aan de Binnenweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Binnenweg
1191 AA Ouderkerk aan de Amstel
grafmonument Ouderkerk aan de Amstel Portugees-Israëlietische Begraafplaats Beth Haim

Portugees-Israëlietische Begraafplaats Beth Haim Ouderkerk aan de Amstel

In het noordwesten van Ouderkerk aan de Amstel vindt u aan de Kerkstraat de Portugees-Israëlietische Begraafplaats Beth Haim. Dit is een begraafplaats met een bijzonder karakter.

Kerkstraat
1191 JB Ouderkerk aan de Amstel
grafmonumenten Ouderkerk aan de Amstel Urbanusparochie

Urbanusparochie Ouderkerk aan de Amstel

De begraafplaats Urbanusparochie is gelegen in het zuidwesten van Ouderkerk aan de Amstel aan de Achterdijk. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Achterdijk
1191 JG Ouderkerk aan de Amstel

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 15 minuten rijden van Ouder-Amstel.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Ouder-Amstel?

Grafstenen Ouder-Amstel van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Ouder-Amstel van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Ouder-Amstel van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Ouder-Amstel

4 begraafplaatsen

Meer dan 70 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Ouder-Amstel?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Ouder-Amstel

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Ouder-Amstel maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.