close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Opmeer en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Opmeer

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Opmeer of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Opmeer en omgeving, zoals in Aartswoud, De Weere, Hoogwoud, Opmeer en Spanbroek.

Grafsteen kopen in de buurt van Opmeer

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Opmeer, bent u van harte welkom in onze winkel in Amsterdam.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Aartswoud Algemene begraafplaats Aartswoud

Algemene begraafplaats Aartswoud

De Algemene begraafplaats Aartswoud is gelegen in het zuidwesten van Aartswoud aan de Schoolstraat. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Schoolstraat
1719 AT Aartswoud
grafsteen De Weere Sint Lambertus Kerk

Sint Lambertus Kerk De Weere

De begraafplaats Sint Lambertus Kerk is gelegen in het zuidoosten van De Weere aan de Driestedenweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Driestedenweg
1663 BD De Weere
grafmonument Hoogwoud Begraafplaats (bij de Nederlands Hervormde Kerk)

Begraafplaats (bij de Nederlands Hervormde Kerk) Hoogwoud

De Begraafplaats (bij de Nederlands Hervormde Kerk) is gelegen in het noordwesten van Hoogwoud aan de Radboudstraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Radboudstraat
1718 CA Hoogwoud
grafmonumenten Hoogwoud Rooms Katholieke Begraafplaats Hoogwoud ( St. Jans Geboorte )

Rooms Katholieke Begraafplaats Hoogwoud ( St. Jans Geboorte )

De Rooms Katholieke Begraafplaats Hoogwoud ( St. Jans Geboorte ) is gelegen in het zuidoosten van Hoogwoud aan de Herenweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Herenweg
1718 AB Hoogwoud
grafstenen Spanbroek Spanbroek ( NH )

Spanbroek ( NH )

De begraafplaats Spanbroek ( NH ) is gelegen in het zuidwesten van Spanbroek aan de Spanbroekerweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Spanbroekerweg
1715 GP Spanbroek
grafsteen Spanbroek Spanbroek oud !!!!!

Spanbroek oud !!!!!

In het zuidoosten van Spanbroek vindt u aan de Spanbroekerweg de begraafplaats Spanbroek oud !!!!!.

Spanbroekerweg
1715 GV Spanbroek

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 50 minuten rijden van Opmeer.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Opmeer?

Grafstenen Opmeer van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Opmeer van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Opmeer van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Opmeer

6 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Opmeer

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Opmeer maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.